Overslaan naar content

Verhuurmakelaar verhuisonderhoud

Hybride
  • Amsterdam
€ 3.748 - € 4.727Huurderscontact

Functieomschrijving

Bijdragen aan betaalbare en goede woningen in Amsterdam? Zet jouw ervaring als verhuurmakelaar in bij Stadgenoot.


Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer

Als verhuurmakelaar verhuisonderhoud speel je een cruciale rol bij het verhuren van woningen. Dit doe je in lijn met de doelstellingen uit het jaarplan en de samenwerkingsafspraken met de (lokale) overheid. Je bent technisch sterk onderlegd en zorgt voor heldere onderhoudsinstructies en een snelle verhuur van woningen. Dit werk biedt jou niet alleen een baan, maar ook de kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Je wil niets liever dan bijdragen aan een prettig thuis voor elke Amsterdammer. In deze veelzijdige en uitdagende rol draag je bij aan een goede start van de verhuurperiode. Je zorgt voor een warme sleuteloverdracht en verwerkt en legt gegevens vast. Daarnaast beoordeel je offertes op locaties en signaleer je knelpunten in de uitvoering van het verhuisproces. Klachten zie je als kansen om onze dienstverlening te verbeteren.


Herken jij jezelf helemaal in bovenstaande beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om samen met jou aan ons doel te werken. Wel verwachten we dat je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt een commerciële of bouwkundige mbo-opleiding afgerond en hebt enkele jaren ervaring als makelaar.
  • Je hebt kennis van de vastgoedmarkt. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Daarmee ben je goed voorbereid op deze rol.
  • Zelfstandig problemen oplossen en initiatief tonen zijn jouw sterke punten.

Dat doen we samen

Als verhuurmakelaar maak je deel uit van de afdeling Woningverhuur. Je hebt dagelijks contact met huurders, samenwerkingspartners en co-makers (aannemers) in onderhoud. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst in het gebiedsteam zoek je mogelijkheden om zoveel mogelijk woondagen toe te voegen aan de stad Amsterdam.


De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Je collega’s delen graag hun expertise met je, zodat je nog beter je werk kunt doen. Jouw collega’s staan klaar om je verder te helpen. Zeker als je nieuw bent in de organisatie. Zo krijg je volledig zicht op het reilen en zeilen van de organisatie en jouw plek daarin.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Met jouw werk zorg je ervoor dat de vertrekkende en nieuwe huurders zich gezien en gehoord voelen. Daarmee draag je bij aan een toegankelijk en leefbaar Amsterdam. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Maar met deze baan help je ook jezelf op professioneel vlak vooruit. Je kunt

functiegerichte cursussen gratis volgen via onze eigen Stadgenoot Academie. Ook krijg je een jaarlijks budget voor trainingen die daarbuiten vallen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 3.748 en € 4.727 (schaal H, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Deze functie is voor 36 uur per week. 
  • Je kunt deels thuiswerken, waarbij we bijdragen aan een goede inrichting van jouw thuiswerkplek.
  • Je krijgt een leaseauto waarmee je naar al je afspraken rijdt.


Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures.

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Alexander Petit (teamleider verhuurmakelaars) via apetit@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.748 - € 4.727
Huurderscontact

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid