Overslaan naar content

Arbeidsvoorwaarden

Bij Stadgenoot telt niet alleen jouw ontwikkeling, maar ook de bijdrage die je levert aan de stad. We zetten ons in voor betaalbare, comfortabele woonomstandigheden in prettige buurten voor alle Amsterdammers. We stimuleren de ontwikkeling en het eigenaarschap van onze medewerkers, en stellen je in staat om een echte bijdrage te leveren aan onze stad.

Maak deel uit van een team van sociale, betrokken mensen die evenveel van Amsterdam houden als jij. Je krijgt er een dynamische werkomgeving vol uitdagingen en kansen voor verbetering voor terug. Er zijn ook nog wat leuke extraatjes. Je kunt lid worden van onze personeelsvereniging en meedoen met allerlei soorten activiteiten. Je kunt een stoelmassage boeken bij een van onze masseurs. Ook is er gratis fruit.

Jij verdient het, net als elke Amsterdammer

Het salaris dat je gaat verdienen bij Stadgenoot ligt vast in de CAO Woondiensten. In de vacatureteksten zie je in de meeste gevallen de salarisrange. Dit gaat uit van een fulltime werkweek. Bij Stadgenoot is dat 36 uur. Naast je salaris en 8% vakantiegeld krijg je aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering. Bij een 36-urige werkweek krijg je 189,8 uur vakantie per jaar. Oftewel, bijna 24 vakantiedagen. We dragen bij aan je pensioenpremie via Stichting Pensioenfonds Woningcorporaties (SPW).

Jouw hybride werkplek

Thuiswerken, of liever op kantoor? Bij Stadgenoot stimuleren we hybride werken. Samen met je collega’s stem je af wanneer je elkaar op kantoor ontmoet, zodat er online én offline genoeg verbinding blijft. Wij voorzien je van alle faciliteiten die je nodig hebt, inclusief een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag. Je krijgt een laptop en mobiel, en je kunt je thuiswerkplek inrichten met meubilair via bruikleen.

Collega's werken op de afdeling

Duurzaam reizen

Wij moedigen duurzaam reizen aan met een fietsplan en een Reisbalans mobiliteitskaart. Met deze kaart heb je toegang tot verschillende manier van reizen zonder gedoe van saldo laden, voorschieten of declareren. Of je nou reist per tram of metro, trein, OV-fiets of deelauto. Stadgenoot vergoedt je reiskosten met het openbaar vervoer voor 100%.

Reis je met je eigen auto? Dan declareer je je kilometers via Reisbalans en krijg je een kilometervergoeding van € 0,23 per kilometer.

Groeien in je rol met persoonlijke ontwikkeling

Bij Stadgenoot begrijpen we het belang van persoonlijke groei. Wij bieden een scala aan trainingen en ondersteuning, net als uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Je kunt opleidingen volgen via onze eigen 'Stadgenoot Academie', werken aan je ontwikkeling via individueel loopbaanontwikkelingsbudget en begeleiding krijgen van een loopbaancoach.

Jong Stadgenoot

Ben je jonger dan 35? Sluit je aan bij Jong Stadgenoot. Versterk je verbinding en verbreed je sociale netwerk binnen Stadgenoot tijdens diverse activiteiten gedurende het hele jaar. Denk aan borrels, sport- en spelactiviteiten, maar ook aan samenwerkochtenden en projectbezoeken met een projectontwikkelaar of gebiedsbeheerder. Ook kun je intern adviseren , en overleggen we jaarlijks met het bestuur over het jongeren het werken bij Stadgenoot vinden en wat beter kan.

CAO Woondiensten

Wil je meer in detail weten? Lees dan de CAO Woondiensten op de website van Aedes.

Word jij ook Stadgenoot?

Enthousiast over Stadgenoot na het lezen van onze arbeidsvoorwaarden? Word ook Stadgenoot! Bekijk welke openstaande vacature bij jou past en solliciteer.