Overslaan naar content

Disclaimer

Stadgenoot heeft uiterste zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en redactie van de inhoud van deze website (de informatie). Desondanks kan het voorkomen dat de informatie niet juist of onvolledig is. Stadgenoot aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke gevolgen dan ook, waaronder schade, van (het ontbreken van) de toegang tot de informatie en het gebruik van de informatie op welke wijze dan ook.

Stadgenoot geeft ten aanzien van al hetgeen hiervoor is genoemd geen enkele garantie. Stadgenoot behoudt zich het recht voor de informatie en deze mededeling op enig moment te wijzigen, uit te breiden en/of te beperken. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Stadgenoot. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stadgenoot. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Versie voor meer leesbaarheid

Stadgenoot heeft zijn uiterste best gedaan voor alle informatie op deze website. Toch kan het zo zijn dat sommige informatie niet klopt, of niet compleet is. Stadgenoot aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke gevolgen dan ook. Bijvoorbeeld schade door het gebruiken van de informatie, of schade door het ontbreken van toegang tot de informatie. Stadgenoot heeft het recht om de informatie op de website, en ook deze disclaimer, op elk moment te veranderen, uit te breiden of te beperken.

De hele website is eigendom van Stadgenoot. De enige uitzondering zijn bepaalde hyperlinks. U mag de website, of onderdelen daarvan, alleen openbaar maken, kopiëren of opslaan als u hiervoor schriftelijke toestemming heeft gekregen van Stadgenoot. U heeft geen toestemming nodig als u de website persoonlijk gebruikt, dus niet-commercieel.

Ziet u iets op onze website wat volgens u niet klopt? Dan horen wij dat graag van u, zodat we ernaar kunnen kijken. Stuur een e-mail naar info@stadgenoot.nl.