Overslaan naar content

HR business partner Tamar

“Stimuleer collega's om zich te ontwikkelen en door te groeien”

Tamar werkt sinds september 2018 bij Stadgenoot. "Deze baan is toevallig op mijn pad gekomen. Ik werk graag voor een organisatie met een maatschappelijk doel. Ik werk met leuke en bevlogen collega’s en krijg ruimte mijn werkzaamheden zelf in te delen."

"Ik vind het mooi om te zien dat collega’s elkaar goed weten te vinden en veel samenwerken. Bijzondere verhalen worden gedeeld. We werken samen aan 1 doel: goede huisvesting voor verschillende groepen Amsterdammers. Ook is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Ik zie om mij heen dat er kansen liggen om intern door te groeien. Zowel in de eigen functie als naar andere functies. Er is veel ruimte voor opleiding op het gebied van functie en vakkennis en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Naast het werken in je eigen functie is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij afdelingsoverstijgende projecten als je daar interesse voor hebt."

Word net als Tamar Stadgenoot

Enthousiast na het verhaal van Tamar? Meer collega's vertellen hun verhaal. Of bekijk gelijk onze vacatures om te zien wat bij jou past.