Overslaan naar content

IT

Bij de IT-afdeling van Stadgenoot ben je betrokken bij alle aspecten van IT. Ons team van 25 toegewijde collega’s werkt dagelijks aan het beheer en de ontwikkeling van ons IT-landschap. Je zorgt ervoor dat onze IT-infrastructuur, inclusief servers, netwerken en werkplekken, altijd betrouwbaar en up-to-date is. Daarnaast ontwikkel je nieuwe softwareoplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te innoveren. Je biedt technische ondersteuning aan alle medewerkers van Stadgenoot. Zodat zij zonder technische obstakels hun werk kunnen doen.

Veiligheid is een topprioriteit voor ons. We implementeren strenge beveiligingsmaatregelen. We monitoren regelmatig op mogelijke risico’s om gevoelige gegevens te beschermen en cyberdreigingen te voorkomen.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen om hun specifieke IT-behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden. Dit kan variëren van het automatiseren van routinetaken tot het ontwikkelen van geavanceerde datarapportages die helpen bij strategische besluitvorming. Door te investeren in nieuwe technologieën en de vaardigheden van ons team, zorgen we ervoor dat Stadgenoot voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld. Ons uiteindelijke doel is een naadloos aansluitende IT-omgeving te creëren die bijdraagt aan de missie van Stadgenoot om huurders optimaal te ondersteunen.

Openstaande vacatures binnen IT

Adviseur business intelligence
Hybride
  • Amsterdam
€ 4.366 - € 5.897 per maandIT