Overslaan naar content

Over Stadgenoot

Stadgenoot is een Amsterdamse woningcorporatie. Iedere dag werken we met ongeveer 370 collega’s aan een bewoonbaar Amsterdam door het verhuren, onderhouden en toevoegen van betaalbare, duurzame, goede woningen. Van projectontwikkelaars, financieel experts, gebiedsbeheerders en verhuurmakelaars, tot klantenservicemedewerkers, IT’ers en bewonersbegeleiders. Samen maken we toegankelijk en betaalbaar wonen in Amsterdam mogelijk.

Stadgenoot verhuurt ongeveer 30.000 sociale huurwoningen, 1.500 vrijesectorwoningen, 1.700 bedrijfsruimtes en 2.700 parkeerplekken.

Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Onze kernwaarden

We doen het samen.

Samenwerken en verbinden zitten in ons DNA. Samen met collega’s, bewoners en partners streven we hetzelfde doel na. Wij werken resultaatgericht naar creatieve en slimme oplossingen, waarbij dialoog altijd centraal staat.

Wij zijn betrokken.

Wij zetten ons in voor zaken die belangrijk zijn voor onze bewoners en onszelf, zoals betaalbaar wonen en het verbeteren van de woningkwaliteit. We geven niet op. Met respect en empathie streven we elke dag opnieuw naar het realiseren van onze ambities en doelen.

Wij nemen eigenaarschap.

We zoeken naar oplossingen en boeken resultaat. In onze gedurfde, ondernemende aanpak nemen we altijd onze verantwoordelijkheid. We spreken elkaar aan wanneer dat nodig is. We weten wat belangrijk is voor onze bewoners en de stad. Daar zetten we ons dagelijks voor in.

Wij zijn lerend.

We leren constant en zijn niet bang om te experimenteren. We luisteren naar elkaar en anderen, en voeren dialogen. Daardoor verbeteren we onszelf en ons werk iedere dag een beetje.

Stadgenoten vertellen

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Stadgenoot? Collega's vertellen hoe hun werkdag eruit ziet en hoe het werk bijdraagt aan onze missie.

Arbeidsvoorwaarden Stadgenoot

Jij zet je iedere dag in voor een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. Wij waarderen jouw inspanningen en ambities met mooie arbeidsvoorwaarden.

Bestuur en organisatie Stadgenoot

Ben je benieuwd hoe Stadgenoot georganiseerd is? Je leest het op stadgenoot.nl.

Werken bij een woningcorporatie

Wil je meer weten over hoe het is om bij een woningcorporatie te werken? Lees meer of bekijk de video op werkaanwonen.nl.

Word ook Stadgenoot

Bekijk welke functie bij jou past, en solliciteer.