Overslaan naar content

Staf

De stafafdelingen ondersteunen Stadgenoot met management, HR, marketing en communicatie, interne services, juridische zaken en risk&audit.

Vergadersetting afdeling Communicatie

Communicatie en Marketing

Bij Stadgenoot streven we naar tevreden huurders, goed geïnformeerde stakeholders en blije kopers. Iedereen communiceert, altijd en overal. Daarmee is communicatie van iedereen, en niet uitsluitend van de afdeling Communicatie en Marketing. Je helpt en adviseert collega’s over communicatie. Hoe kunnen we die verder verbeteren? Ook houd je je bezig met allerlei communicatiemiddelen. Van social media en digitale nieuwsbrieven tot ons huurdersmagazine.

Interne Services

De afdeling Interne Services zorgt ervoor dat alle interne bedrijfsprocessen soepel verlopen. Van facilitair management tot inkoopbeleid en ondersteuning. Je vormt de ruggengraat die ervoor zorgt dat collega’s hun werk kunnen doen. Zo kunnen zij zich concentreren op hun kernactiviteiten en hun werk optimaal uitvoeren.

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) speelt een belangrijke rol binnen Stadgenoot. Je richt je op het werven, selecteren, onboarden en trainen van onze medewerkers. HR is de vraagbaak voor medewerkers rond wet- en regelgeving, cao en eigen beleid en regelingen van Stadgenoot (denk aan loopbaan, trainingen, verlof, verzuim en secundaire voorwaarden). Bij HR ben je de sparringspartner voor managers en de directie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je zorgt voor een goede personeelsadministratie en voor het maandelijks betalen van de salarissen.

Juridische Zaken

In een wereld vol complexe wet- en regelgeving is de juridische afdeling van essentieel belang. Je zorgt voor de juiste informatie- en kennisoverdracht over de juridische kaders waarbinnen onze organisatie moet functioneren. Je biedt juridisch advies, beschermt onze belangen en zorgt ervoor dat we altijd compliant zijn. Daarmee help je ons risico’s te beheersen. En juridische uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

twee collega's in gesprek op kantoor

Risk & Audit

De afdeling Risk & Audit waarborgt de integriteit en veiligheid van onze organisatie. Door risico's te identificeren, analyseren en beheersen, zorg je ervoor dat onze bedrijfsprocessen voortdurend verbeteren. Met audits en controles streef je naar continue verbetering en naleving van de hoogste standaarden.

Openstaande vacatures binnen Staf

Geen open vacatures.
Kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures.

Stadgenoot Tamar vertelt

Benieuwd hoe het is om bij Stadgenoot te werken binnen Staf? Tamar vertelt over haar werk als HR business partner.