Overslaan naar content

Vastgoed en Techniek

Van projectontwikkelaars tot bewonersbegeleiders en van servicemonteurs tot opzichters. Al deze functies én andere vind je binnen het vakgebied van Vastgoed en techniek. Binnen dit vakgebied kent Stadgenoot meerdere onderdelen.

Het gebouw Fibonacci gezien vanaf de buitenkant_foto door Rockfield

Commercieel Vastgoed

De afdeling Commercieel Vastgoed houdt zich bezig met het verhuren van bedrijfsruimtes en parkeerplaatsen. Ook houdt de afdeling zich bezig met de verkoop van sociale huurwoningen. We verkopen zo’n 100 woningen per jaar. De opbrengst gebruiken we om bestaande woningen en buurten te verbeteren en nieuwe woningen bij te bouwen. Woningverkoop brengt variatie in een buurt. Er komen andere mensen te wonen. Dat draagt bij aan ‘de ongedeelde stad’, een stad waar verschillende inkomensgroepen in dezelfde omgeving wonen.

Vastgoed en Ontwikkeling

Verspreid over de stad voeren we diverse soorten vastgoedprojecten uit. Het gaat om planmatig onderhoud, renovatie, (sloop-)nieuwbouw en ook grote gebiedsontwikkelingsprojecten. Bij gebiedsontwikkeling vernieuwen we een hele buurt. Dit doen we bijvoorbeeld op Oostenburg, in de Wildemanbuurt, Couperusbuurt, Rousseaubuurt en Van der Kunbuurt.

We voegen nieuwe woningen toe én verbeteren de kwaliteit van ons bestaande bezit. Ook werken we aan de verduurzaming van onze woningen. Denk dan aan het isoleren van woningen om de E-,F- en G-energielabels weg te werken, en het plaatsen van LED-verlichting. Bij planmatig onderhoud gaat het om bijvoorbeeld schilderwerk, het herstellen van kozijnen of het vervangen van de dakbedekking. Vele collega’s werken samen aan al deze vastgoedprojecten.

Dagelijks Onderhoud

De afdeling Dagelijks Onderhoud (DO) zorgt dat onze panden voldoen aan de basiskwaliteit. Zodat we ze schoon, heel en veilig kunnen verhuren aan onze huurders. Een deel van de collega’s van DO werkt op kantoor, bijvoorbeeld de planners en coördinatoren. Een ander deel van de collega’s komt over de vloer bij huurders. Zij zijn daarmee de oren en ogen, maar het ook het gezicht van Stadgenoot. Je draagt direct bij aan het woongeluk en huurderstevredenheid door serviceonderhoud en reparaties.Openstaande vacatures binnen Vastgoed en Techniek

Geen open vacatures.
Kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures.

Stadgenoot Rens vertelt

Benieuwd hoe het is om bij Stadgenoot te werken binnen Vastgoed en Techniek ? Rens vertelt over zijn werk als projectontwikkelaar nieuwbouw.