Overslaan naar content

Medewerker klantcontact Dagelijks Onderhoud

Hybride
 • Amsterdam
€ 3.114 - € 3.892Huurderscontact

Functieomschrijving

Als medewerker klantcontact draag je direct bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Met jouw verbindende karakter zorg je ervoor dat huurders zich gehoord voelen.


Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer

Iedereen heeft het recht op een goede woning. Soms gaat er echter iets mis in een woning, woongebouw of buurt, zoals een kapotte lift of lekkage. Ook kunnen huurders complexe reparatieverzoeken hebben. Gelukkig ben jij er om iedereen te woord te staan, niet alleen de huurders maar ook je collega’s. Dit werk biedt jou niet alleen een baan, maar ook een kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Je wilt niets liever dan bijdragen aan een aangename woonomgeving voor elke Amsterdammer. Daarom vind je voldoening in het ondersteunen van onze huurders en help je ook opzichters bij afwijkende tweedelijnsklachten. Je bent proactief en houdt de huurder voortdurend op de hoogte van de afhandelingstermijn en voortgang van reparatieverzoeken of klachten. Ook bewaak jij de gemaakte afspraken.


Ben jij het mensenmens dat zichzelf helemaal herkent in bovenstaande beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om samen met jou aan ons doel te werken: blije huurders. Wel helpt het als je aan de volgende eisen voldoet:

 • Met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde mbo- of hbo-opleiding ben je goed voorbereid op deze rol.
 • Jij houdt van menselijk contact en haalt voldoening uit het vriendelijk en professioneel helpen van huurders. Ook ben je een doorzetter en communicatief vaardig.
 • Zelfs in uitdagende situaties weet jij als geen ander prioriteiten te stellen en het overzicht te waarborgen.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor de productgerichte dienstverlening van de afdeling Dagelijks Onderhoud.
 • Je verantwoordelijkheden omvatten ook agendabeheer, afspraken inplannen/wijzigen, vergaderingen notuleren en nazorg.

Dat doen we samen

Met jouw hart voor huurders zit je bij Stadgenoot helemaal goed. Je collega’s zijn namelijk net zo betrokken en bevlogen als jij. De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Heb je hulp of advies nodig? Dan staan ze voor je klaar.


Als medewerker klantcontact heb je een centrale positie binnen Stadgenoot. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders, maar hebt ook veel contact met verschillende afdelingen en externe betrokkenen. Zo leer je meteen hoe het binnen een woningcorporatie allemaal werkt.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Door bij te dragen aan een aangename stad voor iedereen, haal je voldoening uit je werk. Bovendien bevorder je met deze baan je eigen professionele groei. Je hebt toegang tot functiegerichte cursussen via onze Stadgenoot Academie en ontvangt een jaarlijks budget voor externe trainingen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 3.114 en € 3.892 (schaal F, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
 • Deze functie is voor 36 uur per week.
 • Je kunt deels thuiswerken, waarbij we bijdragen aan een goede inrichting van jouw thuiswerkplek.
 • Met Reisbalans, reis je gratis en duurzaam naar je werk.

Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures.

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Suzanne Schuitemaker (manager Dagelijks Onderhoud) via sschuitemaker@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.114 - € 3.892
Huurderscontact

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid