Overslaan naar content

Projectcontroller

Hybride
  • Amsterdam
€ 4.366 - € 5.897Financiën

Functieomschrijving

Betaalbare en goede woningen in Amsterdam. Daar hebben we jouw financiële ervaring in project controlling voor nodig!


Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer

Als projectcontroller speel jij een belangrijke rol bij het adviseren en optimaliseren van onze bouwprojecten en stuur je actief op resultaten. Je werkt dagelijks samen met de projectteams aan de realisatie van sociale huurwoningen. Als schakel tussen finance en business opereer je op het snijvlak van beide werelden. Indirect werk je voor de bewoners van Amsterdam door ervoor te zorgen dat de achterliggende processen soepel verlopen. Dit werk biedt jou niet alleen een baan, maar ook een kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Je wilt niets liever dan bijdragen aan een prettig thuis voor elke Amsterdammer. In deze veelzijdige rol gebruik je je financiële inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen over vastgoedprojecten. Daarnaast stel je periodieke rapportages op om vastgoedprojecten bij te sturen. Als kritische sparringpartner draag je bij aan risicobeheersing en het behalen van projectresultaten.


Herken jij jezelf helemaal in bovenstaande beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om samen met jou aan ons doel te werken. Wel verwachten we dat je aan de volgende eisen voldoet:

  • Je hebt een passende hbo- of wo-opleiding afgerond en hebt enkele jaren ervaring als projectcontroller.
  • Goede communicatieve vaardigheden én overtuigingskracht zijn vereist.
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en enthousiasme voor het verder ontwikkelen van de project control functie binnen Stadgenoot zijn essentieel.

Dat doen we samen

Als projectcontroller maak je deel uit van de afdeling Business en Project Control. Je hebt de taak om vastgoedprojecten te vertalen naar een geïntegreerde meerjarenbegroting en budgetten. Deze dienen als leidraad voor het monitoren en evalueren van vastgoedontwikkeling.

De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Je collega’s delen graag hun expertise met je, zodat je nog beter je werk kunt doen. Jouw collega’s staan klaar om je verder te helpen. Zeker als je nieuw bent in de organisatie. Zo krijg je volledig zicht op het reilen en zeilen van de organisatie en jouw plek daarin.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Jouw werk draagt bij aan de verbetering van projectontwikkeling en projectbeheersing op het gebied van inhoud, methodiek en processen. Hiermee draag je bij aan een toegankelijk en leefbaar Amsterdam. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Maar met deze baan help je ook jezelf op professioneel vlak vooruit. Je kunt functiegerichte cursussen gratis volgen via onze eigen Stadgenoot Academie. Ook krijg je een jaarlijks budget voor trainingen die daarbuiten vallen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen €4.366,- tot €5.897,- (schaal J, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Deze functie is voor 36 uur per week.
  • Je kunt deels thuiswerken, waarbij we bijdragen aan een goede inrichting van jouw thuiswerkplek.
  • Met Reisbalans, reis je gratis en duurzaam naar je werk.

Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures. 

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Chantal Zwiers (manager Business en Project Control) via czwiers@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.366 - € 5.897
Financiën

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid