Overslaan naar content

Senior accountant

Hybride
 • Amsterdam
€ 4.366 - € 5.897Financiën

Functieomschrijving

Jouw financiële kennis inzetten voor betaalbare en toegankelijke woningen? Word senior accountant bij Stadgenoot.


Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer

Het leveren van goede, betaalbare woningen en goede dienstverlening lukt niet zomaar. Daar heb je als organisatie financiële stabiliteit en strategische planning voor nodig. Als senior accountant bij Stadgenoot lever jij hier een bijdrage aan. Jouw inzichten worden gebruikt bij besluitvormingen. Dit is een mooie kans om jezelf professioneel te ontwikkelen, terwijl je ondertussen een doorslaggevende impact hebt op de financiële strategie van Stadgenoot.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Met jouw ervaring zie je het als een mooie uitdaging om ons financiële team verder te verbeteren. Je krijgt energie van het uitvoeren van analyses en controles op financiële informatie, en denkt proactief mee over oplossingen. Het opstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages kun je van begin tot eind aan jou overlaten. Naast het coördineren van je eigen projecten, kijk je graag mee met andere (senior) collega’s om de projecten op elkaar af te stemmen. Het resultaat van jouw energieke en leergierige houding: duidelijke financiële informatie en stabiliteit. Hierdoor kunnen we ons doel, ‘een toegankelijke en bewoonbare stad voor elke Amsterdammer,’ succesvol nastreven.


Herken jij jezelf helemaal in bovenstaande beschrijving? Dan kijken we ernaar uit om samen met jou aan ons doel te werken. Wel verwachten we dat je aan de volgende eisen voldoet:

 • Je hebt een passende hbo- of wo-opleiding afgerond. Met enkele jaren ervaring als (senior) accountant ben je klaar voor deze rol.
 • Jij krijgt energie van het bedenken van vernieuwende financiële oplossingen.
 • Je bent heel handig met Excel en bekend met de Woningwet en RJ645-richtlijnen. Of je staat ervoor open om hier alles over te leren. 

Dat doen we samen

Als senior accountant ben jij onderdeel van het team Accounting. Naast dat je eigen projecten coördineert, houd je er ook van om met andere (senior) collega’s mee te kijken en de projecten op elkaar af te stemmen.


De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Je collega’s delen graag hun expertise met je, zodat je nog beter je werk kunt doen. Jouw collega’s staan klaar om je verder te helpen. Zeker als je nieuw bent in de organisatie. Zo krijg je volledig zicht op het reilen en zeilen van de organisatie en jouw plek daarin.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Met jouw werk draag je bij aan een financieel gezonde organisatie en daarmee aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Maar met deze baan help je ook jezelf op professioneel vlak vooruit. Je kunt functiegerichte cursussen gratis volgen via onze eigen Stadgenoot Academie. Ook krijg je een jaarlijks budget voor trainingen die daarbuiten vallen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 4.366 en € 5.897 (schaal J, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
 • Deze functie is voor 36 uur per week.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je kunt deels thuiswerken, waarbij we bijdragen aan een goede inrichting van jouw thuiswerkplek.
 • Met Reisbalans, reis je gratis en duurzaam naar je werk.


Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures.

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met René Wallenburg (manager Accounting) via rwallenburg@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.366 - € 5.897
Financiën

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid