Overslaan naar content

Servicemonteur Dagelijks Onderhoud

Op locatie
  • Amsterdam
€ 2.960 - € 3.615Huurderscontact

Functieomschrijving

Betaalbare en goede woningen in Amsterdam. Daar hebben we jouw ervaring als servicemonteur voor nodig!

Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Iedereen heeft het recht om goed te wonen. Maar soms is er iets mis in een woning, woongebouw. Bijvoorbeeld een lekkende kraan of een klemmende deur. Gelukkig ben jij er om je vakmanschap in te zetten voor onze huurders. Dit werk biedt jou niet alleen een baan, maar ook de kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Jouw voornaamste doel is bewoners te helpen bij het uitvoeren van allround operatie en serviceonderhoud. Zo draag je bij aan een fijne woonomgeving voor deze bewoners. Als onderdeel van je rol sta je huurders te woord en ben jij het gezicht van Stadgenoot.


Als jij jezelf herkent in deze beschrijving en een echt ‘mensenmens’ bent, kijken we ernaar uit om samen met jou te werken aan ons doel: blije huurders. Het helpt als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en staat stevig in je schoenen. 
  • Je hebt kennis van bouwvoorschriften en weet tactvol te handelen bij boze/agressieve huurders.
  • Je bent flexibel inzet, met de nadruk op verantwoordelijkheid voor de productgerichte dienstverlening van de afdeling Dagelijks Onderhoud.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs. 

Dat doen we samen

Met jouw hart voor huurders zit je bij Stadgenoot helemaal op je plek. Je collega’s zijn namelijk net zo betrokken en bevlogen als jij. De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Als servicemonteur heb jij een belangrijke positie buiten Stadgenoot. Hierbij is een snelle afhandeling en het in 1 keer goed oplossen van het reparatieverzoek erg belangrijk. Hierdoor lever je een waardevolle bijdrage aan het woongenot van onze huurders. Bovendien maak je deel uit van de calamiteitendienst.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Met jouw werk lever je een essentiële bijdrage aan het efficiënte beheer van onze woningen waarmee je bijdraagt aan een toegankelijk en leefbaar Amsterdam. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Maar met deze baan help je ook jezelf op professioneel vlak vooruit. Je kunt functiegerichte cursussen gratis volgen via onze eigen Stadgenoot Academie. Ook krijg je een jaarlijks budget voor trainingen die daarbuiten vallen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 2.960 en € 3.615 (schaal E, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Deze functie is voor 36 uur.
  • Met Reisbalans, reis je gratis en duurzaam naar je werk.


Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures.

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Dennis Paetzhold (supervisor Dagelijks Onderhoud) via dpaetzhold@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.960 - € 3.615
Huurderscontact

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid