Overslaan naar content

Opzichter

Hybride
  • Amsterdam
€ 3.748 - € 4.727Huurderscontact

Functieomschrijving

Bijdragen aan betaalbare en goede woningen in Amsterdam? Zet jouw ervaring als opzichter in bij Stadgenoot.


Word Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer

Iedereen heeft het recht om goed te wonen. Maar soms is er iets mis in een woning, woongebouw of buurt. Bijvoorbeeld een lekkende kraan of een klemmende deur. Gelukkig ben jij er en sta je paraat. Dit werk biedt jou niet alleen een baan, maar ook de kans om persoonlijk en professioneel te groeien.

Zo werk jij aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam

Jouw voornaamste doel is bewoners te helpen bij de voorbereiding en begeleiding van reparaties, en verhuisonderhoud. Zo draag je bij aan een fijne woonomgeving voor deze bewoners. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het uitgevoerde werk en draag je bij aan de ontwikkeling van kwaliteitsmetingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het behandelen van facturen van derden en het ondertekenen van prestatieverklaringen.


Als jij jezelf herkent in deze beschrijving en een echt ‘mensenmens’ bent, kijken we ernaar uit om samen met jou te werken aan ons doel: blije huurders. Het helpt als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je staat stevig in je schoenen. Je bent goed voorbereid op deze functie als je mbo-denkniveau. 
  • Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en betrokken.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Jouw verantwoordelijkheid ligt voornamelijk op de productgerichte dienstverlening van de afdeling Dagelijks Onderhoud.

Dat doen we samen

Met jouw hart voor huurders zit je bij Stadgenoot helemaal op je plek. Je collega’s zijn namelijk net zo betrokken en bevlogen als jij. De sfeer binnen de organisatie is hartelijk en informeel. Als opzichter heb je een belangrijke positie buiten Stadgenoot. Jij bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, waaronder huurders, de woningcorporatie en aannemers. Hierdoor lever je een waardevolle bijdrage aan het woongenot van onze huurders. Bovendien maak je deel uit van de calamiteitendienst.

Bijdrage aan een bewoonbaar Amsterdam? Daar krijg je veel voor terug

Samen met een team van toegewijde collega's werk je niet alleen aan het oplossen van problemen, maar ook aan het creëren van een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze huurders. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Maar met deze baan help je ook jezelf op professioneel vlak vooruit. Je kunt functiegerichte cursussen gratis volgen via onze eigen Stadgenoot Academie. Ook krijg je een jaarlijks budget voor trainingen die daarbuiten vallen.


Daarnaast bieden we je het volgende:

  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 3.748 en € 4.727 (schaal H, cao Woondiensten) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Deze functie is voor 36 uur.
  • Je kunt deels thuiswerken, waarbij we bijdragen aan een goede inrichting van jouw thuiswerkplek.
  • Met Reisbalans, reis je gratis en duurzaam naar je werk.


Benieuwd naar welke voorwaarden en mogelijkheden wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op de website werkenbijstadgenoot.nl/arbeidsvoorwaarden.

Stadgenoot worden?

Reageer eenvoudig via de solliciteer-button. Je kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 weken een reactie geven. Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je toch Stadgenoot worden? Kijk in ons vacatureoverzicht voor al onze vacatures.

Extra achtergrondinformatie?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Ronnie Rijnsent (senior bouwkundig opzichter Dagelijks Onderhoud) via rrijnsent@stadgenoot.nl. Meer weten over onze organisatie en de bijdrage die wij leveren? Neem een kijkje op onze website werkenbijstadgenoot.nl.

Meer over Stadgenoot

Goed wonen is de basis om mee te doen in de samenleving. Bij Stadgenoot maken we dit met ongeveer 370 collega’s mogelijk. We verhuren en onderhouden betaalbare, duurzame en goede woningen. Als het kan, bouwen we meer woningen terug dan we slopen. Maar we gaan verder dan dat: we willen dat mensen zich thuis voelen in hun eigen buurt. We zetten in op ‘buurtmaken’. Samen met bewoners en andere partijen bouwen we aan een toegankelijk en bewoonbaar Amsterdam. We werken aan veerkrachtige buurten.


En we bouwen aan jou. Want we geven niet alleen om blije bewoners, maar ook om blije collega’s. We moedigen je aan om extra stappen te zetten. Om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien op de werkvloer. Zo word je Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.


Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.748 - € 4.727
Huurderscontact

of

Onze sollicitatieprocedure

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie van ons.

Telefonisch gesprek met recruiter

Zijn we enthousiast? Dan heb je een telefonisch gesprek met onze recruiter. Samen bespreken jullie inhoudelijke vragen. Bijvoorbeeld salarischeck, vakantiedagen, beschikbaarheid en technische vaardigheid.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met iemand van de afdeling. In veel gevallen is de recruiter ook bij het gesprek. Het gesprek gaat over jouw ervaring, vaardigheden en motivatie.

Het tweede gesprek

We gaan dieper in op de functie. Hoe pas jij bij die functie? En ook: passen Stadgenoot en jij bij elkaar? Bij het gesprek is in ieder geval iemand van de afdeling.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je ontvangt een aanbod (salarisvoorstel en onze arbeidsvoorwaarden). In het gesprek bespreken we de details om tot een contract te komen. Verder doen we een pre-employment screening.

Contractondertekening

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij ook Stadgenoot. Voor jezelf. En elke Amsterdammer.

Vakgebieden binnen Stadgenoot

Contact icoon

Huurderscontact

Icoon bouwmachine

Vastgoed en Techniek

Sociaal beheer en leefbaarheid